Must see – новата реклама на Kenzo!

Секогаш сакаме да споделиме нешто убаво, а според нас, ова е еден од најдобрите рекламни спотови во последно време.

Погледнете го и мотивирајте се и Вие да направите креативно идејно решение за презентација на Вашиот бренд.