Нов, вкусен клиент :)

Со задоволство објавуваме, дека почнавме соработка со еден од најреномираните ресторани во Македонија!

Cover-Gurmet

Веруваме дека ретки се тие кои не слушнале за Гурмет 🙂 Ќе се обидеме преку социјалните мрежи да го доближиме вкусот на Гурмет во дигиталниот свет!

Посетувајте ја нивната Facebook страница и очекувајте многу позитивни изненадувања 🙂 Пријатен апетит!

Toplo-Ladno