Loading...

МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА

МАРКЕТИНГ, ДИЗАЈН И КРЕАТИВНИ РЕШЕНИЈА

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

ШТО РАБОТИМЕ

УСЛУГИ ЗА КОИ СМЕ СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ
Дигитал Маркетинг
Веб Дизајн
Фотографија
Графички Дизајн

ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

ЗАПОЗНАЈТЕ НЕ ПОДОБРО
Iko

Здраво!

Јас сум Ико. Специјалност ми се дигиталниот маркетинг и графичкиот дизајн, а вистински предизвик за мене е развојот и реализација на стратегиите за секој од нашите клиенти.

Иван Димитров

General Manager
Frose

Здраво!

Јас сум Фросе. Обожавам да работам со нашите клиенти. Секој нов работен ден, предизвик ми е да бидам покреативна и попродуктивна од претходниот. Работењето во маркетинг агенција за мене е остварување на сонот и затоа, секоја нова работна обврска ја пречекувам со насмевка и ентузијазам.

Фросина Трајковска

Chief Account Manager
Alex

Здраво!

Јас сум Алекс. Сакам долги brainstorming сесии и изнаоѓање на најкреативните решенија за нашите клиенти. Особен предизвик ми се ПР кампањите.

Александра Трпевска

Creative Manager

Дел од нашите проекти

Ова е само мал дел од проектите на кои сме работеле
Project Example
Веб сајт за Премиум Ауто Зентрум

Идеја, развој, изработка, фотографија и тековно одржување на сајтот на Премиум Ауто Зентрум.

Project Example
Веб сајт за Видео Дата

Идеја, развој, изработка и тековно одржување на сајтот на Видео Дата.

Project Example
Билборд кампања за Премиум Ауто Зентрум

Идеја, дизајн и слоган за кампањата.

Project Example
Принт кампања за Kia Sportage

Идеја, дизајн и слоган за кампањата. Клиент: Киа Моторс Македонија

Project Example
Билборд кампања за Kia Sportage

Идеја, дизајн и слоган за кампањата. Клиент: Киа Моторс Македонија

Project Example
Citylight кампања за Betty Barclay

Идеја и дизајн за кампањата. Клиент: City Fashion Pierre Cardin

Дел од нашите клиенти

За целосни информации за сите компании со кои сме оствариле соработка, превземете го нашето портфолио
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client
 • Client